Інсектициди від колорадського жука


Існує кілька інсектицидів, які можуть бути ефективними проти колорадського жука. Нижче наведено деякі з них:

  • Піретроїдні інсектициди. Це синтетичні інсектициди від колорадського жука, засновані на природних піретроїдах, які мають сильну контактну і шлункову дію проти жуків. Прикладами таких інсектицидів є перметрин, дельтаметрин, циперметрин і лямбда-цигалотрин.
  • Неонікотиноїдні інсектициди. Це клас інсектицидів, який впливає на нервову систему колорадського жука. Мають контактну та системну дію. Приклади неонікотиноїдних інсектицидів включають імідаклоприд, тіаметоксам і тіацилоприд.
  • Біологічні інсектициди. Це інсектициди від колорадських жуків, засновані на живих організмах або їхніх продуктах. Наприклад, бактерія Bacillus thuringiensis (Бацила Турінгензіс) виробляє токсини, які діють на шлунково-кишковий тракт колорадського жука і призводять до його загибелі.
  • Інсектициди на основі спинозаду. Спинозад - це інсектицид, який впливає на м'язи та нерви комах. Він є відносно безпечним для бджіл та інших корисних видів.

Різні хімічні сполуки комбінуються для виготовлення кінцевого препарату.

 

Зараз купити отрути для колорадських жуків можна в інтернет-магазині

Це дуже зручно. Наприклад, “Агромаг” пропонує широкий асортимент засобів за вигідними цінами з доставкою по Україні. Тут купити засоби від колорадських жуків можна як особисто для свого господарства, так і оптом для продажу у власній торговій точці. Переходьте на сайт за корисною інформацією.

 

Последние поступления

КамAЗ-5410

300.00 / 2400.00
КамAЗ-5410
Дальше
VOLVO FH-12 + Кран-манипулятор

400.00 / 3200.00
VOLVO FH-12 + Кран-манипулятор
Дальше

Специальные предложения

ФБС 24.4.6

452.00 / 370.00

ФБС 24.4.6Дальше
Щебень фракция 20-40

160.00 / 142.00

Щебень фракция 20-40Дальше